MANİSA / YUNUSEMRE - Laleli İlkokulu

Kas

Mini mini birlerin Cemal Ergün İlkokulu'nda bulunan Matematik Atölyesi ziyareti.

Kas

Ekm

Laleli İlkokulu 2-A sınıfı öğrenci ve velileri ile birlikte, Manisa Kent Parkta yapılan Bilim Şenliğine katıldık..

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yaşını kodlayarak kutluyoruz...

Eyl

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı’na “Merhaba” diyerek başlayan okulumuzda, 4-A sınıfının katkılarıyla ilköğretim haftası kutlamaları coşkuyla kutlandı.

Okulumuz 3.sınıflar Kaleli Yakan Top Takımı 2.olmuştur.

2.sınıflar Mendil Kapmaca Takımımız 2. olmuştur.

1.sınıflar Atletizm Kordinasyon Takımı 2. olmuştur.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Mangala Turnuvasında ise okulumuz Mangala Takımı 3. olmuştur.

Öğrencilerimize düzenlenen tören ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından kupa ve madalyaları takdim edilmştir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Öğrencilerimiz okulumuzda sergiledikleri gösterilerle Atamız tarafından onlara armağan edilen bu önemli günün coşkusunu sonuna kadar yaşadılar.